loader image
Ana Moraru

Ana este o profesionistă cu peste 12 ani de experiență în domeniul mass-media și 6 ani în organizarea de campanii electorale. Cu o expertiză solidă în comunicarea media, producția de televiziune și relații publice, ea a obținut cu succes rezultate de impact pe tot parcursul carierei sale, atât la nivel local, cât și internațional.
Deținând o diplomă în Relații Publice și Comunicare, precum și un master în producția media (documentar), Ana are o înțelegere amplă a complexităților industriei media. Expertiza sa acoperă o gamă diversificată de domenii, inclusiv instruirea în mass-media, vorbirea în public, managementul reputației și comunicarea în situații de criză.
După ce și-a consolidat abilitățile în România și în străinătate, Ana este capabilă să adapteze strategiile la contexte culturale diverse și să gestioneze cu succes provocări complexe în domeniul comunicării. Cu o pasiune pentru excelență și un angajament de a obține rezultate optime, Ana este dedicată să ofere persoanelor și organizațiilor instrumentele necesare pentru a reuși în lumea dinamică a mass-mediei și a relațiilor publice. Fie că doriți să vă îmbunătățiți prezența în mass-media, să dezvoltați abilitățile de vorbit în public, să protejați reputația sau să gestionați eficient crizele, Ana este pregătită să vă ofere îndrumare și sprijin transformator.
Ana are expertiză în media training, public speaking, limbajul trupului, reputation management, comunicare de criză și branding.