Aurelian Ciocan, PhD

Fondator Media Training

Cu un doctorat cu tema „Vorbirea de performanță”, un masterat în Logopedie și o licență în Actorie, Aurelian este o autoritate recunoscută în România, fiind singurul profesor de public speaking cu merite academice remarcabile. El are o experiență de peste 16 ani în domeniul formării în mass-media, timp în care a antrenat mii de persoane.
Cu un portofoliu impresionant, Aurelian a pregătit manageri de top, premieri, miniștri, purtători de cuvânt și cunoscuți oameni de afaceri, dar și personalități media, prezentatori, actori și cântăreți.
Îmbinând o înțelegere profundă a principiilor vorbirii și frazării cu arta comunicării eficiente, Aurelian a dezvoltat o metodă prin care îi ajută pe vorbitorii obișnuiți să devină comunicatori captivanți. Metodologiile lui de formare sunt fundamentate prin tehnici rezultate în urma cercetării desfășurate în teza sa de doctorat și adaptate pentru a răspunde nevoilor unice ale fiecărei persoane.
Aurelian oferă o combinație unică între excelența academică și experiența practică. El își susține cursanții să își exploateze întregul potențial în domeniul vorbirii în public.
Aurelian are expertiză în media training, public speaking, limbajul trupului, frazare, voce și dicție.