loader image
Media Training

Sesiunile noastre de Media Training sunt meticulos concepute pentru a pregăti persoanele care doresc să-și îmbunătățească abilitatea de a vorbi în fața camerelor de filmat pentru a excela în angajamentele media și aparițiile publice.
Ședințele personalizate vor include exerciții interactive și simulări, oferind astfel experiență practică în navigarea prin diverse platforme și scenarii media. Participanții vor beneficia de coaching și feedback personalizat din partea experților noștri. La finalul cursului, ei vor avea încrederea, echilibrul și cunoștințele necesare pentru a transmite mesaje de impact, a gestiona interacțiunile media și a cultiva o imagine publică pozitivă.
Prin antrenamente noastre, cursanții vor învăța tehnici de interviu, își vor îmbunătăți abilitățile de comunicare verbală și nonverbală, dar și modalități eficiente de abordare a provocărilor din mass-media. Mai mult decât atât, vor învăța cum să reacționeze în situații de criză.
Cursul va oferi, de asemenea, informații despre evoluția social media, iar participanții vor învăța strategii pentru a utiliza eficient platformele online și comunicarea virtuală.
Prin participarea activă la acest curs de formare în media, participanții vor dobândi competențele esențiale pentru a naviga cu finețe în peisajul media, pentru a rezona cu publicul țintă și, în cele din urmă, pentru a-și promova brandul personal și profesional.