loader image
Limbajul trupului

Importanța legăturii dintre gesturi și cuvinte este esențială în discurs, iar sesiunile dedicate limbajului trupului sunt concepute pentru a ajuta participanții să conștientizeze puterea gesturilor în comunicare.

Prin aceste ședințe personalizate, cursanții vor dobândi o înțelegere profundă a modului în care limbajul corpului influențează percepția publicului, construiește conexiuni și transmite mesaje.

În cadrul acestui curs, participanții vor învăța să interpreteze și să proiecteze semnalele pozitive ale limbajului corpului: gesturi, expresii faciale, postură și contact vizual. Exercițiile de limbaj corporal îi vor ajuta să realizeze care este legătura dintre gesturi și cuvinte. Tot antrenamentul este gândit pentru a crește gradul de conștientizare a indiciilor nonverbale, ceea ce le va permite cursanților să transmită încredere și să-și consolideze eficiența generală a comunicării.

Exercițiile practice, activitățile interactive și studiile de caz vor fi integrate pentru a consolida învățarea și pentru a oferi participanților posibilitatea de a-și exersa și de a-și perfecționa abilitățile.

Antrenamentele de gestică și mimică sunt concepute pentru a ajuta cursanții să dezvolte un sentiment sporit de conștientizare a limbajului trupului, permițându-le să valorifice puterea comunicării nonverbale pentru a-și îmbunătăți interacțiunile personale și profesionale. La final, ei vor dobândi cunoștințele și abilitatea de a proiecta credibilitate și de a stabili conexiuni de impact prin limbajul trupului.